Sa-Mo bij AHC intaptoernooi Amersfoort

IMG_2147

Sa-Mo heeft deelgenomen aan de AHC instaptoernooi in Amersfoort. Veertien kinderen deden mee. Voor de meesten was dit toernooi de eerste keer. Bij sommige kinderen was de spanning duidelijk zichtbaar. Het weer deed een schepje bovenop. Buiten was het prachtig zonnig, waardoor de temperatuur in de gymzaal twee keer zo hoog was. Vrijwilligers van AHC gingen gelukkig rond met bekers water om voor wat verkoeling te zorgen.

IMG_2399Het was mooi om te zien hoe een aantal leerlingen alle geleerde technieken uit de kast haalden om punten te scoren. De adviezen van de coaches aan de zijlijn werden ook goed gevolgd. Bij sommigen was het verschil in niveau en lengte erg opvallend. Hierdoor was de wedstrijd helaas al vanaf het begin een verloren zaak. Desondanks heeft niemand de strijd opgegeven en dat verdient grote complementen! Ook de ouders waren geweldig. Ze waren zeer sportief en gingen de kinderen goed aanmoedigen. Ons dank voor jullie aanwezigheid en geduld.

Onze Dank ook aan meester Soejon en zijn team die dit toernooi mogelijk heeft gemaakt, voor de gastvrijheid en de warme ontvangst.
Sa-Mo had niet deel kunnen nemen zonder de steun en hulp van onze eigen vrijwilligers. Dus Yasmina, Badr, Loubna, Brahim, Noumedia en Fouzia bedankt. Samir was als trainer en hoofdcoach aanwezig. Coördinatie van de dag lag in mijn handen en ik was de vliegende kip. Een mooie en leerzame dag!