Sa-Mo doet mee aan finale De Verkiezing van Leukste Sportvereniging!

Enige tijd geleden is Taekwondo Sa-Mo winnaar geworden van de gemeente Almere. Alle gemeentewinnaars strijden in een korte finale om de provinciale titel en de felbegeerde landelijke titel ‘Leukste Sportvereniging van Nederland’. Vandaag is de finale gestart en kunnen jullie weer massaal gaan stemmen. Dit kan tot 30 september 2014!

Iedereen kan vanaf VANDAAG 1 x via e-mail, 1 x via Facebook én 1 x via SMS een stem uitbrengen. De stemmers uit de eerste ronde kunnen in de finale opnieuw hun stemmen uitbrengen. Zowel het aantal stemmen en de gemiddelde waardering tellen voor 50% mee in de eindstand. Dus wacht niet langer en ga gelijk stemmen: http://www.leukstesportvereniging.nl/

 

Door te stemmen maak je kans op een mooie prijzen zoals een tablet. Niet te vergeten dat voor elke gebrachte stem waarbij toestemming wordt gegeven om nieuwsbrieven te ontvangen € 0,05 aan Spieren voor Spieren wordt gedoneerd. Dit goede doel zet zich in samenwerking met vele topsporters in om kinderen met een spierziekte te helpen. Kortom: redenen genoeg om je stem uit te brengen. Doen!

En alvast ons dank voor de waardering en uw stem!