Sa-Mo @ Windmills

windmills 2014

Het hele team was ingeschreven voor het Windmills Taekwondo toernooi in Dordrecht, maar door te weinig tegenstanders en een paan geblesseerden zijn we uiteindelijk met drie dames gegaan: Loubna, Donna en Souhaila. De dames hadden afgelopen tijd weinig wedstrijden gedraaid en werd het weer eens tijd om in actie te komen. Meester Mo schreef het volgende hierover: “Loubna vocht haar eerst toernooi in de A klasse. De opdracht voor haar was meer variatie in haar spel, vooral hoofdtreffers. De grote vraag was natuurlijk hoe ze onder druk zou presteren.Loubna heeft ons ongelofelijk verrast. Ze won de eerste partij overtuigend met veel variaties en hoofdtreffers precies volgens de opdracht. De tweede partij had ze aardig onder controle en domineerde tot het laatst moment. Het werd erg vel en chaotisch met veel hoofdtreffers heen en weer. De scheidsrechters waren dramatisch, het leek net of ze alleen de punten van de tegenstander telden.

Met een tweede plek heeft Loubna laten zien dat ze in de A klasse hoort.
Donna heeft alle verwachtingen overtroffen. Prachtige wedstrijden met veel variatie, explosiviteit en dominantie. Met een eerste plaats heeft Donna laten zien dat ze helemaal terug is. Donna is BAAS !
Van Souhaila hadden we het stiekem verwacht gezien haar prestatie van de afgelopen tijd. En Souhaila deed dat ook zoals verwacht. Naast technisch vecht Souhaila ook hard, vel en agressief. Souhaila ook eerste plaats.
Donna en Souhaila timmeren aardig aan hun weg in de B klasse op dit moment.”
Dames complimenten!

Meer foto’s zijn zoals jullie van ons gewend zijn op Facebook