Mas Kim Moo Meeting #4

10448755_822994357724134_589048150379499286_n

Vandaag was de Mas Kim Moo Meeting 4 in Almere. Een Taekwondo toernooi voor alle niveaus. Er deden verschillende scholen mee uit Almere, Lelystad, Hilversum, Utrecht, Haarlem, Enschede en Spanje (Barcelona).

Vanuit Sa-Mo deden er 34 leerlingen mee, waarvan meer dan de helft beginners zijn. Iedereen heeft zijn best gedaan en dat is het allerbelangrijkste. Het was heel  mooi om te zien hoe de beginners met vallen en opstaan hun eerste stappen maken in de wedstrijd Taekwondo, terwijl de gevorderden voor spektakel en sensatie zorgen. Samen hebben ze een kruiwagen vol aan prijzen binnengehaald, onze complimenten allemaal!

Badr en Loubna die onlangs  een wedstrijdreglementencursus hebben gehaald, waren onze scheidsrechters op deze dag. Het was een mooie ervaring in de praktijk en ze hebben het voortreffelijk gedaan!

1e plaats: Nassim, Loubna, Noumedia, Amine Ouchikh, Donna, Yassine Baddouri, Nisrine Baddouri, Cherlyn en Soufiane.
2e  plaats: Souhaila, Nisrine Lamnadi, Kot, Sara, Soukaina, Duncan, Ouissam, Sjaima, Chahid Fares, Aya, Ramin, Asim en yousuf.
3e plaats: Yasmina Baddouri, Amal, Romaissa, Nawal en  Wassima.

Onze dank aan: Alle leerlingen die hebben geholpen met coachen, begeleiden en eigen bescherming beschikbaar hebben gesteld. Aan Theo en Annabel voor het coachen en begeleiden. Aan Ouiam voor de mooie foto’s.(klik hier om te kijken of er leuke foto’s van jou tussen zitten!) Aan alle ouders voor hun steun en geduld en uiteraard alle vrijwilligers die dit toernooi mogelijk hebben gemaakt.