TBN wedstrijd: Windmills

We gingen voor het eerst in etappes naar de wedstrijd, dit omdat de kinderen onder de 11 jaar al om 7 uur aanwezig moesten zijn en de oudere selectieleden pas om half 12 aanwezig hoefden te zijn.

Het was een lange maar erg leuke dag! Met hele mooie hoogtepunten:

– Yassine (-21 kg) die in de finale zijn tegenstander met een achterwaartse schop zo hard op zijn bodyprotector raakt dat die niet meer meer verder kan.
– Nassim die in zijn eerste wedstrijd zijn tegenstander met
17 – 0 simpelweg vernederd.
– Nassim die in zijn tweede wedstrijd zijn tegenstander geen enkele kans geeft, waardoor de coach van de tegenpartij zo boos wordt en de handdoek in de ring gooit.
– Badr die een bekende tegenkwam van een eerder toernooi waar hij toen maar net met 26 – 23 van won. Schakelde hij nu met gemak zijn tegenstander uit met 15 – 2.
– WEER een Finale tussen Badr en Nassim (3e keer) wat hiermee meteen ook de laatste keer is dat de heren voorlopig nog tegen elkaar moeten strijden in een finale op een TBN toernooi.
– Charaf die als kleinste jongen in zijn poule het helemaal tot aan de finale schopt en ook daar de overwinnen pakt! Een lang verwachtte eerste plek voor hem!
– Yasmina die haar comeback maakt op het podium en het helemaal tot de finale schopt en daar haar meerdere moet herkennen in de uiteindelijke nummer 1.

Met een uiteindelijke score van: 5x eerste plaats, 3x tweede plaats en 2x derde plaats.
Op naar de volgende prijzen regen.!!