NIEUWS

25 mei 2024

Taekwondo Event Almere 2024

Met 13 deelnemers namen wij zaterdag 25 mei deel aan het Taekwondo Event in Almere. Deze is opgezet met meer aandacht voor de breedte sport die Taekwondo rijk is. Deelname met o,a. clinic's voor sparring en stijl, e-sport en de fun kick area en uiteraard competitie op zowel stijl als sparring. Dus voor ieders wat wils.

Meer >>> FlevoKick - Taekwondo Event Almere 2024 Afgelopen... | Facebook


11 mei 2024

Genk Open 2024

Flevokick neemt deel aan Genk Open Taekwondo kampioenschappen in Belgie. 4 deelnemers met 4 podium plaatsen.

Meer: https://www.facebook.com/share/p/X1qzMsVAkSxpqYQL/?mibextid=WC7FNe 


2 maart 2024

Pal-Jang Open 2024

Goede prestatie en een mooie start in de A-klasse tijdens de Pal-Jang Open in Bergen op zoom.

Lees meer >>> https://www.facebook.com/FlevokickAlmere/

 


 

zaterdag 7 oktober

Open Rosmalen '23

Mooie prestatie met 3 podiumplaatsen voor Flevokick tijdens Open Rosmalen Taekwondo kampioenschappen.

Inaya: Goud

Noura: Goud

Ashraf: Zilver

Meer:  >>>Facebook


Zondag 16 juli 2023

Clubexamens en afsluiting

Afgelopen week stond in het teken van de jaarlijkse clubexamens.

Bij het uitreiken van de banden en diploma's werden de ouders op 16 juli verrast met een demo. Ze waren enorm onder de indruk! Ook omdat dit de eerste keer was voor deze kinderen. Als trainers zijn we super trots, en hopen met dit onderdeel de rest van de leden te inspieren.

Iedereen van harte gefeliciteerd en mooie zomer gewenst!

 Facebook


26 februari 2023

Clubuitje

Lachen, gieren en…. springen!

Vandaag brachten we een gezellig middagje met z‘n allen door en waren we net even ergens anders dan in de sportzaal: Jumping Jack!

We hebben ervan genoten en zien de kinderen graag weer terug na de vakantie!

klik hieronder op de link om de video te bekijken! 

Facebook


25 februari 2023

Pal-Jang Open

Zaterdag 25 februari, vond het 1e Pal-Jang Taekwondo toernooi plaats in Bergen op zoom. Flevokick was er aanwezig met 5 deelnemers. Ons doel als beginners was ervaring opdoen op officiële toernooien.

Facebook


31 0ktober 2022

International Ans Trophy 2022

Zondag 30 okt hebben 4 leden van Flevokick deelgenomen aan het International Ans Trophy in België. De spelers hebben een geweldige prestatie neergezet. Zo wisten de meiden al hun partijen overtuigend te winnen. Jaber die voor eerst in de A+B Klass speelde, vocht 3 sterke partijen. De eerste twee wist hij overtuigend naar zich toe te trekken. De finale heeft hij helaas op het nippertje verloren van een ervaren vechter. Een mooie en leerzame start richting de A-klasse!

Facebook


22 oktober 2022

TTE Open 2022

Gisteren deden 2 spelers van Flevokick mee aan de 4e TTE Open taekwondo kampioenshappen. Beide goud behaald.

Kijk op onze Facebook pagina!

Facebook


1 oktober 2022

Open Rosmalen 2022

Gisteren heeft Flevokick met 3 spelers deelgenomen aan de Open Rosmalense Taekwondo kampioenschappen in ‘s-Hertogenbosch, met als resultaat 3 x Goud !

Hup naar TTE Open! het volgend toernooi.

Facebook


10 juli 2022

Zomervakantie

Afgelopen week stond in het teken van team activiteiten en spelletjes. Dat was ook de laatste week van dit seizoen. Wij wensen jullie een fijne vakantie en zien graag iedereen weer fris en fruitig in het nieuw seizoen!

Facebook


2 juli 2022

Clubexamens

Het seizoen is tot zijn eind gekomen. Alle leden hebben na hard werken hun bandexamen mogen afleggen. Het was een succes want iedereen is geslaagd!

Facebook


25 juni 2022

Open Windmills 

Vandaag hebben 11 deelnemers Flevokick vertegenwoordigd tijdens de 20 ste 'Open Windmills' Taekwondo kampioenschappen in Dordrecht.

Na een lange periode kwamen onze spelers eindelijk weer in actie. Zij hebben mooie wedstrijden laten zien en met maar liefst 10 behaalde prijzen kunnen we spreken van een mooie pretatie!

Facebook


26 maart 2022

Clubtoernooi Flevokick 2022 

Een leerzame dag vol verkenning, enthousiasme en gezonde zenuwen.

Gisteren vond het clubtoernooi van dit jaar plaats, met als doel de leden o.a. doen laten proeven van de wedstrijdsfeer in een sociaal veilige setting. Voor meer check onze Facebook pagina!  

Facebook


5 maart 2022

Keumgang Open 2022 

Zaterdag 5 maart reisden we met een klein groepje van 5 spelers af naar België. Sinds lange tijd konden we dan eindelijk aan de bak! Check onze Facebook pagina!

 Facebook


20 november 2021

Open Rosmalen 

Vandaag waren wij met een groepje van 7 spelers aanwezig bij de ‘Open Rosmalense Taekwondo Kampioenschappen Sparring’. Na 2 jaar vanwege corona geen wedstrijden gedaan te hebben, konden we dan eindelijk weer van start! Bekijk de resultaten op onze Facebook pagina

Facebook


10 juli 2021

1e club Hanmadang

Onze eerste Taekwondo club festival (in het Koreaans ‘Hanmadang’) is een feit!

Gezonde zenuwen, een hoop enthousiasme en een dosis strijdlust. Met deze instelling stonden de kinderen al vroeg in de ochtend klaar om in poules tegen elkaar te strijden in diverse onderdelen. Het ging om freestyle vorm lopen, speed kicking, jump kick en de flying kick. We zijn enorm trots op wat de kinderen hebben laten zien en hebben een prachtige dag achter de rug. Al met al een mooie afsluiting van het seizoen!

Voor nu genieten van de zomervakantie en tot snel weer!

Facebook 


7 juni 2021

Trainingskamp 2021

Eindelijk! Na twee jaar van Lock down en corona maatregelen hebben wij ons jaarlijkse trainingskamp kunnen houden, dit keer met als thema “Teambuilding”. Het was een onvergetelijke  weekend met prachtig weer, sport, avontuur, spel en pret. Klik op de link voor een kleine impressie en vergeet niet te lijken !!!

Facebook


3 april 2021

Strandtraining 

Een leuke training bij prachtig weer, midden in een mooie omgeving. Zeker voor herhaling vatbaar!

https://www.facebook.com/FlevokickAlmere/videos/928623104568246 

 


6 maart 2021

Buitentraining Almere Buiten
Na een lange periode van rust, kunnen we weer lekker aan de bak.
Een geslaagde training met een mooie opkomst, lekker weer en super enthousiaste kinderen. Trots op iedereen! Voor meer foto's, kijk op onze Facebook pagina!

https://www.facebook.com/FlevokickAlmere/videos/928623104568246 

 


 27-02-2021

Buitentraining Muiderzand

Ook vandaag was het weer tijd om lekker aan de bak te gaan. De vroege ochtend hield de kinderen wederom niet tegen om de training met volle energie te volbrengen. Trots! klik op de link hieronder voor meer foto's!

https://www.facebook.com/media/set/?vanity=FlevokickAlmere&set=a.3891242420899297


24-02-2021

Herstart trainingen
Het is weer een tijdje geleden sinds we een (buiten)training voor de selectieleden hebben kunnen verzorgen. Vandaag stonden de kinderen vroeg in de ochtend al klaar om met volle enthousiasme in het park te sporten.
Het was een geslaagde ochtend vol gezelligheid, sportiviteit en teamspirit. We hebben er weer van genoten! Voor meer foto's kijk op onze Facebook pagina! Voor meer foto's, kijk op onze Facebook pagina!

https://www.facebook.com/FlevokickAlmere/photos/a.3878227402200799/3877919468898259


26 Juni 2020

Afsluiting seizoen

 

Gisteren hebben wij onze laatste training met veel gelach, gejuich en gezelligheid afgesloten. Van langlaufen tot aan een onbedoeld watergevecht. Leuk dat jullie er allemaal waren kids! voor meer foto's kijk op onze Facebook pagina.