Taekwondo Flevokick Almere

Flevokick is een dynamische club die voortdurend in ontwikkeling is. Sinds 2006 zijn wij actief. Eerst onder de naam Sa-Mo en sinds 1 juni 2015 onder de nieuwe naam Flevokick. We hebben in de loop der jaren een eigen Taekwondo stijl en identiteit ontwikkeld dat goed aansluit bij de diversiteit van onze doelgroep. Een identiteit dat gebaseerd is op de traditionele en moderne taekwondo.

We zijn een club die in staat is om Taekwondo aan te bieden aan kinderen en jongeren die de sport willen beoefenen. Wij beschikken namelijk over een gepassioneerd team aan trainers en assistenten met eigen specialisaties. Of je nu een starter of gevorderd bent, recreant of wedstrijd gericht, je bent bij ons altijd welkom!  Sportplezier en talentontwikkeling van onze leden staan voorop, waarbij respect, discipline en het kind zelf centraal staan. Taekwondo draagt bij aan het opbouwen van zelfvertrouwen en het vergroten van sociale-emotionele weerbaarheid. En natuurlijk niet te vergeten het verbeteren van de fysieke en motorische ontwikkeling!

Wij denken dat deze site een goede indruk geeft van de sfeer, passie en teamspirit bij Flevokick en nodigen je van harte uit om ook echt kennis met ons te komen maken tijdens een gratis proefles.

Tot snel!

Onze school onderscheid zich middels...