Taekwondo attributen

Om deel te kunnen nemen aan Taekwondo trainingen, heb je naast een Taekwondo pak ook een club T-shirt en sweater nodig. De laatste twee zijn voorzien van onze clublogo. Daarnaast heb je ook verschillende beschermers nodig, dit houdt in:  Hoofdbeschermer, lichaamsbeschermer, arm- en scheenbeschermers, hand- en voetbeschermers, tandbeschermer en een kruisbeschermer voor de jongens. De kinderen moeten de geleerde technieken in de praktijk brengen door tegen elkaar te sparren. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel en wordt tijdens de trainingen veel aandacht aan besteed, maar het is en blijft natuurlijk een contact sport! Deze beschermers komen dan goed van pas voor de eigen veiligheid, maar ook van medeleerlingen. De materialen dienen bij ons besteld te worden. Wij willen namelijk dat onze leden over hetzelfde merk pakken en beschermers beschikken. Zo zorgen wij voor de eenheid en bovendien geven wij advies als het gaat om de maten en kwaliteit van de materialen. 

Op het moment dat uw kind officieel lid wordt bij Flevokick, krijg hij/zij bij de inschrijving een Taekwondo pak inclusief een witte band. Uw zult van de trainers te horen krijgen wanneer en welke beschermers uw kind nodig heeft.  

Wij hebben alles wat je als sporter nodig hebt om aan Taekwondo mee te doen. Wij gebruiken momenteel het merk JC (J Calicu). Dit merk is erkend door 'The World Taekwondo' en wordt dus gebruikt bij de officiële wedstrijden. JC biedt innovatieve producten die voldoen aan de behoeften van elke Taekwondoka met een goede kwaliteit/prijsverhouding. JC biedt beschermers in twee verschillende kwaliteiten. 1. De clublijn: bedoeld voor de beginnende Taekwondoka's en recreanten. 2. De premium lijn: een betere kwaliteit in een luxere uitvoering dat bedoeld is voor de gevorderden.  

Vraag aan één van de trainers voor meer info over prijzen en bestellen!

Deze materialen zijn alleen voor de leden bedoeld!